Sök billigaste flygbiljetter via Google med länkar till direktbokning.

Du kan tjäna flera hundra kronor på att boka biljetter direkt i respektive flygbolag. För att slippa tidsödande jämförelser kan du använda Googles sökmotor för flyg som visar dagsfärska priser från ett stort antal flygbolag och länkare vidare till respektive bokningssida och den flight du valt.

Ställ enkelt in en rad önskemål via filter, som flexibla avresedatum, tider, antal mellanlandningar, flygbolag, med mera. Det kommer också förslag per automatik som lyder ”du tjänar x kr på att boka x dagar tidigare/senare”. En stor fördel om du söker lägsta pris inom en tidsperiod.

300 kronor billigare att boka direkt på Norwegian

Till exempel så kostar en enkel resa den 6 juni 12:35 från Arlanda till Palma med Norwegian (5:35 timmars restid med mellanlandning) 1265 kr via Supersavertravel men bara 944 kr om man bokar direkt på Norwegians hemsida.

Direktflyget med Ryan Air från Skavsta är ca 250 kr billigare vid direktbokning i denna jämförelse. Med andra flygbolag är prisskillnader dubbelt så stora.

Följ prisutvecklingen via mailen

Man kan även (efter inloggning i Google-konto) prenumerera på prisändringar som du får efterhand via mail.

Det finns ett antal sajter som letar upp flygpriser på samma sätt som Supersaver (varav flertalet med samma sorts sökmotor) och de flesta lägger som mellanhand på ett antal procent i provision. Undantaget Expedia, vars pris på vissa resor visas i Googles sökmotor, plus andra alternativ på vissa destinationer.

Se mer här om Google/flight

Läs mer om de populäraste resmålen på Mallorca

För bokning av hotellrum på Mallorca rekommenderar jag den här sidan i Booking.com

Dela detta:
EnglishSpanishSwedish