Jumeirah Port Soller Hotel & Spat ligger 8 minuters promenad från stranden. Detta moderna hotell ligger på Mallorcas nordvästra kust och erbjuder utsikt över viken i Port de Sóller. Gästernas betyg är 9,3 av 10. Det vill säga ”fantastiskt”.

Här kommer ett tips om riktigt bra boende på Mallorca av olika slag, från fantastiska strandnära lägenheter till herrgårdsliknande spa i lantliga miljöer i vackra bergstrakter.

Länken nedan går till en lista med 26 femstjärniga lyxhotell som fått över nio av tio poäng av nöjda – och verifierade – gäster som menar att boendet varit ”fantastiskt”.

”Läget perfekt, frukost outstanding, fastigheten ingav karaktär och med snygg design på inredning, personal mycket trevliga”, skriver Mauritz från Sverige i sin recension om Sant Francesc Hotel Singular.

Bilden nedan visar 5-stjärniga Sant Francesc Hotel Singular som ligger i den gamla stadsdelen i Palma de Mallorca, inrymt i en 1800-tals herrgård i vackra Plaza de Sant Francesc. pengarna jämfört med andra boenden i denna stad. Hotellet är känt för sin utmärkta resaurang och särskilt omtyckt boende bland par.

Sant Francesc Hotel Singular har en elegant restaurang, Restaurant Quadrat, en lobbybar och uteplats samt en takterrass, och stor pool.
Dela detta:
EnglishSpanishSwedish